Welkom bij Mama Groen, Gecertificeerd Draagconsulent in Breda!

Huidhonger & Dragen

Jouw lichaamswarmte, je bekende geur, je hartslag en het wiegen, het is heel normaal voor een kindje om zoveel mogelijk dicht bij jou te willen zijn. Baby's en peuters vinden het heerlijk om gedragen te worden en het is ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling. Het geeft verlichting bij krampjes en draagt bij aan een veilige hechting

Terwijl jij je kindje draagt, heb je je handen vrij voor het dagelijkse huishouden. Heb je meer kindjes? Dan kun je makkelijker je aandacht verdelen. Ondertussen heb jij de behoeftes van je kindje meteen in de gaten.

Ideaal voor wandelen in het bos of op vakantie waar de wegen minder toegankelijk zijn met een wandelwagen. Dragen is echt een genot voor ouder en kind!

Mama Groen, gecertificeerd draagconsulent!

Wil je je kindje graag gaan dragen maar weet je niet goed waar je moet beginnen of draag je al en wil je een nieuwe knoop leren? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Je kunt bij Mama Groen terecht voor draagconsulten, workshops en informatie over dragen en de verschillende soorten dragers.

Ook is er een mogelijkheid om draagdoeken of draagzakken te lenen uit de Doekenbieb zodat je weet wat je prettig vind voordat je iets gaat kopen.