Doekenbieb

Voor het lenen en uitproberen van draagdoeken en draagzakken kun je terecht bij de Doekenbieb Breda. Het doel van de Doekenbieb is om dragen toegankelijk en voor iedereen beschikbaar te maken. Maar ook om te helpen met een keuze maken in de enorme wereld van ergonomisch dragen. Door voor 5,00 euro per week een draagdoek of draagzak te lenen, kun je eerst uitproberen voor je een duur product aanschaft.

Voor het lenen kun je het beste lid worden van de Facebook-groep van De Doekenbieb Breda. Daar staan alle doeken en dragers met hun kenmerken en beschikbaarheid op. Om te reserveren kun je simpelweg op een foto reageren. Je mag natuurlijk ook gewoon een bericht sturen via het contactformulier!
Je kan de door jou gekozen doek of drager dan ophalen in de Haagse Beemden in Breda. 

Spelregels:

  • Lenen uit de Doekenbieb Breda kan helaas alleen wanneer je woonachtig bent in Breda of hele directe omgeving.
  • Bij het lenen van een doek of draagzak wordt GEEN gratis consult gegeven, Natuurlijk kunt u voor een consult gewoon een afspraak maken (hierna een doek lenen is geen probleem).


‚Äč*De Doekenbieb wordt vrijwillig gerund. Alle inkomsten die worden gegenereerd, worden gebruikt voor de Doekenbieb. Denk hierbij aan nieuwe doeken of dragers of informatieve bijeenkomsten over dragers..